Cine suntem?

 

Asemenea multor lucruri pe care le faci cu pasiune, totul începe de la un simplu hobby. Pe lângă pasiunea și dăruirea pe care le investim în fiecare proiect, ceea ce ne face deosebiți este faptul că suntem frați.

 

Îmi aduc și acum foarte bine aminte, se întâmpla în 2006, eram în clasa a 11-a   când am avut oportunitatea să lucrez pentru un studio foto-video de renume. Virusul odată luat a reușit să-i “contamineze” și pe cei apropiați. Așa se face că Emanuel a început să prindă gustul pentru fotografie iar eu am devenit tot mai pasionat de videografie. În 2007 am reușit împreună să achiziționăm primul aparat foto, golind pușculița strânsă de la părinți și bunici :))…

 

De atunci au trecut 8 ani în care ne-am dezvoltat, am acumulat experiență și, credem noi, am progresat și continuăm să progresăm an de an iar portofoliul prezentat pe acest site sperăm să fie cel mai bun argument.

 

Apreciem faptul că ți-ai luat timp să ne cunoști și așteptăm să te cunoaștem și noi în cadrul proiectelor pe care le vom desfășura împreună.

 

 

Andrei & Emanuel Tămășan

High Media Studio

 

contact_highmedia1

 

contact_highmedia2

 

contact_highmedia6

 

contact_highmedia4

 

contact_highmedia5